Hajdú-Bihari Ipari alpintechnika. Épületfelújítás - karbantartás   tel: 06 70 2350-130

MENÜ

Szigetelés

A szigetelés nagy szerepet játszik az épületeknél. Hőszigetelés, tetőszigetelés, nyílászáró szigetelés. A megfelelően kivitelezett hőszigetelés csökkenti a meleg ki vagy bejutását az épületbe. A panelhézag szigetelés szintén védelmet nyújt. /pl. az eső víz ellen, hő-ill. légáramlás ellen/.

 

Veszélyelhárítás

Az épületek veszélyelhárítása lehet pl. a tetőkről, kéményekről, homlokzatokról a lehulló és ezáltal veszélyt jelentő részek eltávolítása. Ezek a részek veszélyeztethetik az élet és vagyon biztonságot. Ide tartozik még a vihar okozta károk azonnali elhárítása is mint pl.: letört antennák, faágak, esőcsatornák, erkélyek, korlátok, reklám táblák eltávolítása, cseréje vagy helyreállítása.

 

Épülettisztítás

Különböző felületekhez a megfelelő technológiát kíválasztva, magasnyomással, mechanikai vagy vegyszeres technológiával végezhető. Tisztítást nem csak a homlokzatok igényelnek, hanem az eresz csatorna rendszerek, tetőszerkezetek. Eresz csatorna rendszereket eldugíthatják falevelek, vakolat darabok, moha, állat tetemek. Ezeket időközönként érdemes kitisztíttatni.

 

Homlokzat felújítás

Egyik választható technológia az épületek homlokzatainak a felújításához az alpin technika. Egy homlokzat felújítási munka során a vakolás, festés, hőszigetelés, ereszcsatorna, eresz deszkázat stb. -cseréje teljes mértékben kivitelezhető alpin technikával. Az állványzat kiépítésénél sokszor jóval gazdaságosabb is az alpin technikai kivitelezést választani, vagy emelőkosaras megközelítés- pl. egy kisebb egyszerűb javítási munkánál.

 

Építés, felújítás, Bontás

Szintén választható technológia az épületek homlokzatainak, tetőszerkezetének, álmennyezetének, építésése, bontása, felújítása az alpin technikával.

 

Fakivágás

Veszélyes fakivágás. Olyan fák kivágását is vállaljuk amiket nehezen lehet megközelíteni ill. nincs hely a kidöntésére hagyományos módon.

 

stb...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Hírek

 • Az Ipari Alpintechnika Eszközei

  CLIMBING TECHNOLOGY Chest Ascender melles mászógép

  CLIMBING TECHNOLOGY Ascender DX jobbkezes mászógép
  PETZL ID ereszkedő és biztosító gép
  CLIMBING TECHNOLOGY Twirl kötélkipörgető szem
   
  CLIMBING TECHNOLOGY Duetto kettős csiga

  .

   

   

Asztali nézet